Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Παύλου Μελά προσέφερε Πακέτα Αγάπης και Χριστουγεννιάτικες στιγμές


Tην Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, η Κοινωνική Υπηρεσία, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΑΠΗ Δήμου Παύλου Μελά, ετοίμασαν και προσέφεραν ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ για τους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες.
Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, φροντίζει όλο το χρόνο για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της περιοχής μας, αναπτύσσοντας Δομές και υλοποιώντας προγράμματα όπως το Κοινωνικό παντοπωλείο, η παροχή συσσιτίου, το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Χαράς Αμανατίδου, ενισχύθηκαν οι παραπάνω πολιτικές κοινωνικής στήριξης και διοργανώθηκε εκδήλωση, με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν σε αδύναμους συμπολίτες μας, είδη για το γιορτινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!