Ευχαριστήρια επιστολή απο το Αλμα Ζωής στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιά Μανώλη Ιωαννίδη του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης

Εκ μέρους του ΔΣ και των μελών του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική σας διάθεση να υποστηρίξετε τον Σύλλογό, μέσω της δωρεάς ενός έγχρωμου εκτυπωτή συνοδευόμενου από τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά, ο οποίος δωρίστηκε στον Σύλλογό μας κατά την συνάντηση Μελών στις 6/6. 
Η διάθεσή σας για βοήθεια προς το Σύλλογο δεν μπορεί παρά να μας συγκινεί και να μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας. Η παρουσία υποστηρικτών όπως εσείς αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικής πορείας για εμάς και ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να σας έχουμε κοντά μας. 
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και πάλι και ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά με υγεία! 

Με εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!