Εξιτήριο από το νοσοκομείο Λάρισας για τον έναν φοιτητή

Καλύτερα είναι στην υγεία του ο ένας από τους φοιτητές της ανείπωτης τραγωδίας στη Λάρισα. Ο 23χρονος φοιτητής από τα Γιάννενα που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με το onlarissa, ο 21χρονος φοιτητής από τα Χανιά, παιδικός φίλος και συγκάτοικος του αδικοχαμένου Σάββα Παπαδόπουλου, άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε σημάδια κίνησης.
Αγωνία για τον φοιτητή από την Αθήνα.
Κρίσιμο είναι αυτό το εικοσιτετράωρο και για τον φοιτητή από την Αθήνα που νοσηλεύεται στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος, ενώ πως έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του εγκεφάλου.
Σήμερα θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.
thestival.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!