Μεγάλος νικητής των εκλογών... "Ο άνθρωπος της καρπαζιάς!"

"Παραδοσιακά για τα κανάλια η νύχτα της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και μεταφράζεται σε ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού. 
Σύμφωνα με το zappit, το 20,1% των τηλεθεατών επέλεξε να πληροφορηθεί στο τέταρτο 19:00 – 19:14 για τα exit polls από το MEGA, με τον Alpha να ακολουθεί συγκεντρώνοντας το 17,8% του συνόλου της τηλεθέασης, τον ΑΝΤ1 το 14,5%, τη ΝΕΡΙΤ το 9,9% και τον ΣΚΑΪ το 6,5%. 
Το δυναμικό κοινό όμως (15-44) έβλεπε STAR το οποίο πρόβαλε την ελληνική ταινία «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς» με τον Κώστα Βουτσά «κλέβοντας» το 18,8% των τηλεθεατών. 
Ο Alpha την επίμαχη ώρα των exit polls έφτασε το 17% στο δυναμικό κοινό, το MEGA το 16,7%, ο ΑΝΤ1 στο 13,7%, ο ΣΚΑΪ το 6,3% και η ΝΕΡΙΤ μόλις το 2,5% #."     
Είμαι σίγουρος ότι στην παραπάνω είδηση (και στο γεγονός ότι η ταινία λέγεται Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ) κρύβεται ένα μεγάλο μήνυμα, αλλά δεν θα επιχειρήσω καν να το ερμηνεύσω...   ==       

Δείτε την ταινία, ώστε την άλλη Κυριακή, αν θελήσετε, να μπορείτε να δείτε απερίσπαστοι τα αποτελέσματα :) 

https://www.youtube.com/watch?v=IszYt_w4USY

αναδημοσίευση lifo


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!