Μάχη με τις φλόγες στον Αρμενιστή της Χαλκιδικής –Εκτός ελέγχου η φωτιά


Συνεχίζει να καίγεται από τις 6.15 το πρωί δασική έκταση στην περιοχή του Αρμενιστή στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, παρότι η πυρκαγιά δεν έχει ακόμη τεθεί υπό έλεγχο, η έκβαση των προσπαθειών που καταβάλλονται για την κατάσβεσή της είναι καλύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες ώρες.
Οι εναέριες ρίψεις νερού έχουν σταματήσει ενώ στο έργο κατάσβεσης μετέχουν 19 υδροφόρα οχήματα με 42 άτομα προσωπικό, πεζοπόρο τμήμα 42 ατόμων, έξι χωματουργικά οχήματα, 8 δασεργάτες και 40 εθελοντές. Από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές!

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!