Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή με δεμένο ύφασμα στο λαιμό της


Βραδινές ώρες χθες, βρέθηκε νεκρή από οικείους της, σε μονοκατοικία όπου διέμενε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, 78χρονη Ελληνίδα.
Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι εσωτερικοί χώροι ήταν ερευνημένοι. Από ιατροδικαστή που κλήθηκε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η ηλικιωμένη είχε δεμένο ένα τεμάχιο υφάσματος στο λαιμό, ενώ θα ακολουθήσει νεκροτομική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.
Προσήλθε επίσης ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!