Τετ α τετ Θεοδωρόπουλου-Δραγασάκη: Η Chipita εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της από την Κύπρο στην Ελλάδα


Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Chipita Σπύρο Θεοδωρόπουλο, είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Οι δύο τους συζήτησαν μεταξύ άλλων θέματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της έδρας του ομίλου από την Κύπρο στην Ελλάδα. Μάλιστα από την πλευρά της κυβέρνησης χαρακτηρλίζεται η κίνηση αυτή ως ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε επίσης στα νέα επενδυτικά σχέδια του Ομίλου στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας που αφορούν σε επενδύσεις υποκατάστασης εισαγωγών.
Ποια ειναι η Chipita

Η Chipita έχει σημαντική παρουσία στον κόσμο με 11 δικά της εργοστάσια σε Βουλγαρία, Ελλάδα, Ινδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία και Τουρκία, λειτουργώντας 37 γραμμές παραγωγής. Επίσης, με 7 εργοστάσια και 30 γραμμές παραγωγής σε Αίγυπτο, Μεξικό και Σαουδική Αραβία όπου δραστηριοποιείται μέσω στρατηγικών συνεργασιών.
Πηγή εικόνας: Chipita

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!