Νέα συμπλοκή μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και ΑΕΚτσήδων στη Θεσσαλονίκη



Μετά τη χθεσινοβραδινή συμπλοκή έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη, οπαδοί του Δικεφάλου ενεπλάκησαν και σε νέα συμπλοκή με ΑΕΚτσήδες που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό τελικό κυπέλλου στο χάντμπολ μεταξύ των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μικροσυμπλοκή έγινε κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου όταν οπαδοί των κιτρινόμαυρων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ.
ΠΑΟΚτσήδες που βρισκόταν στο σημείο αντέδρασαν και οι δύο ομάδες πιάστηκαν για λίγα λεπτά στα χέρια πριν διαλυθούν στη θέα των πρώτων αστυνομικών.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή το βράδυ, οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη.    Διαβάστε ΕΔΩ

Έξι άτομα τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαρά. Ακολούθησαν συμπλοκές των οπαδών των δύο ομάδων στην πλατεία Ναυαρίνου. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκαν με συνθήματα οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν επίθεση στον σύνδεσμο.



































sentragoal  και  seleo


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!