Δ. Κορδελιού - Ευόσμου: “Χρώμα και Φαντασία στα σχολεία” από την Ομάδα Γκράφιτι του ΚΠΝ


 “Χρώμα και Φαντασία στα σχολεία” από την  Ομάδα Γκράφιτι του ΚΠΝΜε αποσκευές τα σπρέι και τα χρώματα, με διάθεση να δώσουν ζωή στους γκρίζους τοίχους των σχολείων και να ψεκάσουν τις καρδιές των μαθητών με δημιουργικότητα, φαντασία και ομαδικότητα, τα μέλη της ομάδας Γκράφιτι του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ανοίγουν την αυλαία του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας.

 “Χρώμα και Φαντασία στα σχολεία” από την  Ομάδα Γκράφιτι του ΚΠΝΗ μεγαλύτερη γιορτή της μαθητικής κοινότητας, που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού,  ξεκινά με τη δράση "Γκράφιτι στα σχολεία".

Η ομάδα Γκράφιτι θα επισκεφτεί δύο σχολεία του Δήμου και με τη βοήθεια των μαθητών θα ζωγραφίσει την αφίσα του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας, η οποία έχει ως θέμα: "Ποτέ Μην τα παρατάς..."

Συγκεκριμένα η δράση γκράφιτι θα πραγματοποιηθεί:

- την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ. στο 11ο και 21ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου

- την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 13.00 μ.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου

Στόχος της δράσης η συμμετοχή και η ενεργοποίηση των μαθητών, η ενίσχυση της ελευθερίας της έκφρασης των νέων μέσα από τη σύγχρονη τέχνη και η δημιουργία ενός φιλικού σχολικού και αστικού περιβάλλοντος που απηχεί τη νεανική αισθητική και φαντασία.






Πηγή: www.kordelio-evosmos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!