Φωτορεπορτάζ απο την παρέλαση στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου [φώτο]

Κάτω απο έντονη και συνεχή βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στις δυο δημοτικές ενότητες του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.
Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου. 













Δείτε φωτορεπορτάζ απο την παρέλαση.... (φώτο του Κ.Χ.)









οι παρακάτω φώτο είναι απο την σελίδα του συλλόγου Νέα Πολιτεία 





Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού


Με κάθε επισημότητα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εορτάστηκε σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου η "Εθνική Επέτειος του 1821" στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου-Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου-Κορδελιού κ. Καθαρόπουλος Γεώργιος. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Παύλου Μελά, στην πλατεία Σκρα. Ακολούθησε μεγαλειώδης παρέλαση στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όπου συμμετείχαν όλα τα σχολεία Π.Ε. & Δ.Ε. του Ελευθερίου-Κορδελιού, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία. Όπως είχε γίνει και στην 28η Οκτωβρίου, με απόφαση της δημοτικής αρχής δεν υπήρχε εξέδρα επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.


του Στέργιου Παπαδόπουλου

  1. anon 26 Μαρτίου 2015 στις 1:40 π.μ. https://www.avatonpress.gr/2015/03/blog-post_737.html?showComment=1427326811981#c3115686014410383083'>

    Και για ακόμη μια φορά καμία αναφορά για την μπάντα του Ευόσμου που είναι πάντοτε παρούσα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ, τα λόγια είναι το λιγότερο περιττά!

     

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!