Ανακοίνωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου

Δεν θα πρέπει να θριαμβολογούμε για ένα αποτέλεσμα, πού ήταν το αναμενόμενο από ενα λαό , που κράτησε μέσα από τα κρυφά σχολειά καί όχι από τα πολυτελή κολέγια ! Όσο και αν πολεμήθηκε λοιπόν το ΟΧΙ νίκησε και μαζί του πολλά πνευματικά στοιχεία που έχουμε απόλυτη ανάγκη !
Όμως τώρα έχουμε την υποχρέωση όλοι μας, να χαράξουμε κοινή πορεία ! Με νέα συστατικά αντιλήψεων , ευθινών, παραγωγικότητας!
Όσοι έμαθαν στα εύκολα, στο ψέμα , στην ανευθινότητα , όχι μόνο να το ξεχάσουν, αλλά από σημερα τούς δίνετε μία και μοναδική ευκαιρία !
Να αξιώσουν τη καταγωγή τους ,το ιδιο τους το είναι!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!