Γάλλοι τεχνοκράτες στο πλευρό του Τσακαλώτου [video]


Έντονη είναι η κινητικότητα στις Βρυξέλλες μετά το τελεσίγραφο των Ευρωπαίων Αξιωματούχων στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως μετέδωσε η Κάτια Μακρή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Αθήνα έχει έναν σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό της.
Ο λόγος για την Γαλλία και τον Φρανσουά Ολάντ ο οποίος προσφέρει στην Ελλάδα τεχνική βοήθεια. Αυτή τη στιγμή ένα κλιμάκιο Γάλλων τεχνοκρατών είναι μαζί με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον βοηθούν για να κάνει μια σωστή προετοιμασία ώστε να μην απορριφθεί η πρόταση που θα παρουσιάσει η Αθήνα.
Αυτός είναι ο λόγος που ο Γάλλος Πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς έκανε δηλώσεις στις οποίες μιλούσε για συμφωνία.
Δείτε το βίντεο του Star

Πηγή: www.enikos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!