Συνάντηση γνωριμίας εθελοντών και εθελοντικών οργανώσεων Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση γνωριμίας εθελοντών και εθελοντικών οργανώσεων
Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, προγραμματίζει  συνάντηση όλων των εθελοντών και εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα, πίσω από το τέρμα του λεωφορείου 20.

Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία και η διασύνδεση των εθελοντών και των εθελοντικών οργανώσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τις δράσεις που αναπτύσσονται τοπικά και δημιουργηθούν νέες συνεργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr  ή  στο 2310 558 505 και


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!