ΡΕΚΚ Καλαμαριά: Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι· θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.



Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821
Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.
ΕΙΣ ΣΑΜΟΝ
                              Ανδρέας Κάλβος 

H ΡΕΚΚ συμμετείχε και φέτος στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που οργάνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς.

Ο επικεφαλής της ΡΕΚΚ Μανόλης Λαμτζίδης κατάθεσε στις 12  στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων στην Πλατεία Σκρά , και στη συνέχεια, αντιπροσωπεία της ΡΕΚΚ αποτελούμενη από τον ίδιο, τον Σταύρο (Σταύρακα) Μαβίδη, δημοτικό σύμβουλο και Νίκο Μυλωνίδη , μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου παρακολούθησαν την παρέλαση μαθητών και τοπικών συλλόγων κάτω και δίπλα από την εξέδρα που είχε στήσει για τους «επίσημους» ο Δήμος Καλαμαριάς, εκφράζοντας την πάγια θέση της ΡΕΚΚ ότι η ύπαρξη της εξέδρας δεν είναι αναγκαία, και είναι ανάγκη να καταργηθεί , όπως έγινε ήδη σε μία σειρά άλλων Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος.
                           Καλαμαριά, 25.3.2016

                           Από το Γραφείο Τύπου





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!