Ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Απριλίου οι εγγραφές και ενημερώνονται σχετικά με τον «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» οι σύλλογοι

Ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Απριλίου οι εγγραφές και ενημερώνονται σχετικά με τον  «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» οι σύλλογοι

Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων των Σχολικών μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, όλοι είναι προσκεκλημένοι τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 18.30 στο Plaisir της Οδού Καραολή & Δημητρίου 257, στην Κάτω Ηλιούπολη,  δίπλα στην πρώην βιομηχανία γάλακτος ΑΓΝΟ, για να ενημερωθούν από τους αρμόδιους των Δήμων Παύλου Μελά και  Αμπελοκήπων -  Μενεμένης, σχετικά με τον «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2016.
Τα στελέχη των δύο δήμων Μάγδα Ρουσσέτη, Ματθαίος Καϊσίδης,  Αστέριος Γκούμας, Παρασκευή Ζάββα που αποτελούν την οργανωτική ομάδα του Αγώνα, θα αναφερθούν και στις ομαδικές εγγραφές και θα μοιράσουν σχετικό υλικό (ενημερωτικό φυλλάδιο και αιτήσεις).
Στη διάθεση των εκπροσώπων των παραπάνω συλλόγων θα είναι ο  Δήμαρχος Παύλου Μελά  Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Πολιτισμού Μιχάλης Χριστοδούλου,
ο εντεταλμένος στον αθλητισμό του Δήμου Παύλου Μελά Δημήτρης Λαλές, ο  Διευθυντής υποστήριξης και ανάπτυξης της καθημερινότητας των κοινωνικών ομάδων Δήμου Παύλου Μελά Στάθης Αναστασιάδης, ο Προϊστάμενος Αθλητισμού Πολιτισμού Τριαντάφυλλος Κουρούκλας, η Προϊσταμένη της Παιδείας Αναστασία Τεφλιούδη καθώς και υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών και δύο Δήμων
Ο «Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» συνδιοργανώνεται από τους δύο δήμους της δυτικής πλευράς της πόλης και από τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και περιλαμβάνει διαδρομή 10 χλμ που θα ενώνει τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρα έναρξης 11.00), καθώς και αγώνες  5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ (ώρα έναρξης 11.30) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Στόχος των διοργανωτών, πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών για την απόδοση και αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστους, ελεύθερους χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.
Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία για δεύτερη φορά  να πάρουν μέρος σε αγώνα με παρόμοιο συμβολισμό, καθώς το Μάιο του 2015 εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν με αφετηρία και τερματισμό τα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου και έστειλαν το μήνυμα για απόδοση και αξιοποίησή τους για τους πολίτες.
Πληροφορίες για την πρωτοβουλία των δύο Δήμων στα αρμόδια Τμήματα Αθλητισμού
Δήμος Παύλου Μελά: Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, 2313 302-916, 960, 961
Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Γραφείο Αθλητισμού, 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, 2310725775, 2310 727775






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!