40χρονος στην Λευκάδα αυτοπυρπολήθηκε επειδή τον παράτησε η φίλη του

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Λευκάδα καθώς ένας 40χρονος άνδρας περιλούστηκε με οινόπνευμα ή βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε σε ένα στενό δρομάκι, στην παραλία Σικελιανού.

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κανένας ακόμη δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και έφτασε σε αυτό το σημείο ο άνθρωπος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι ήταν ερωτικοί.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λευκάδας δίνουν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή καθότι  φέρει καθολικά εγκαύματα.

Πηγή: newsvolos.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!