Πώς γιόρτασαν Κυριάκος - Άδωνις τη γιορτή του πατέρα

Το πρωινό δεν είχε τίποτα περισσότερο από λίγα φρούτα αλλά η Δάφνη είχε φροντίσει να κόψει κάποια από αυτά σε σχήμα καρδιάς. Ο Κυριάκος μοιράστηκε τη φωτογραφία του πρωινού του στον λογαριασμό του στο twitter θέλοντας να ευχηθεί και αυτός με τη σειρά του χρόνια πολλά στους μπαμπάδες.

" Καταπληκτικό πρωινό από τη Δάφνη! Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!" έγραψε πάνω από τη φωτογραφία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Καταπληκτικό πρωϊνό από τη Δάφνη! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! #HappyFathersDay pic.twitter.com/Z5UL46f5Qn

Την κάρτα με τα Χρόνια Πολλά που του έφτιαξε ο γιος του Αλκαίος ανέβασε στο twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας πως τον λατρεύει.

Η κάρτα που έφτιαξε για μένα, ο μικρός μου γιος ο Αλκαίος, για την σημερινή γιορτή του "μπαμπά".Τον λατρεύωωω ❤️❤️❤️ pic.twitter.com/wXefrZFvzh


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!