Σάββας Αναστασιάδης: Η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών δεν θα μπορέσει να σταθεί, έχει νομικά προβλήματα και εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας


Σάββας Αναστασιάδης: Η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών δεν θα μπορέσει να σταθεί, έχει νομικά προβλήματα και εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Ο Βουλευτής Σάββας  Αναστασιάδης στον  ALPHA 98,9, στην εκπομπή   " ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ" με την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, για την αποχώρηση Κολογρίτσα από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες (26.09.2016)
« Για το θέμα της αδειοδότησης των καναλιών, έχουν εκφραστεί δημόσια,  το κόμμα μου και μεμονωμένα  Βουλευτές.
Νομίζω ότι η διαδικασία αυτή δεν θα μπορέσει να σταθεί. Κατ αρχήν διότι έχει νομικά προβλήματα και εκκρεμεί  η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας », είπε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου στον ALPHA 98,9.
« Βεβαίως οι αποκαλύψεις που έγιναν για τον κ. Καλογρίτσα χθες και προχθές , τον ανάγκασαν να αποχωρήσει »,  τόνισε ο κ. Αναστασιάδης, συμπληρώνοντας, « Αναμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει η κυβέρνηση»
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!