Η Samsung εξαγόρασε την εταιρία πίσω από τη Siri!

Η εταιρία Viv, που κρύβεται πίσω από την δημιουργία της ψηφιακής βοηθού της Apple, ανήκει πλέον στην Samsung
Ακολουθώντας όλες τις μεγάλες εταιρίες που επενδύουν σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης η Samsung ανακοίνωσε την εξαγορά της Viv, της εταιρείας που ίδρυσαν τα μέλη που δημιούργησαν την Siri, την ψηφιακή βοηθό που χρησιμοποιεί η Apple.
Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Viv μπορεί και καταλαβαίνει και απαντά σε πολύπλοκα ερωτήματα ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα να μπορεί ο χρήστης να ρωτά το σκορ για έναν αγώνα και στη συνέχεια να συνεχίζει να ρωτάει τους επόμενους αγώνες για της ομάδας που ρώτησε.
Οι δημιουργοί της Viv αποφάσισαν να πουλήσουν την εταιρεία τους στη Samsung επειδή η εταιρεία μπορεί κι έχει παρουσία με πολλά προϊόντα σε πολλές αγορές πράγμα που θα τους βοηθήσει να εξελίξουν ακόμα περισσότερο την τεχνολογία τους αφού ήδη έχουν συμφωνήσει με τη Samsung οτι η λειτουργία της Viv θα παραμείνει αυτόνομη.

Με αυτή τη συμφωνία η Samsung, αποκτά παρουσία απέναντι στον ανταγωνισμό, (Siri, Google Assistant και Amazon Alexa) και πλεόν το μόνο που μένει, είναι να δούμε πως θα μπορέσει να  εκμεταλλευτεί την τεχνολογίας της Viv μελλοντικά στις συσκευές της.

Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!