Ο Τζαβέλλας ετοιμάζει μήνυση στον Ίβιτς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει υποβιβαστεί στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει δώσει το παρών σε καμία προπόνηση, περιμένοντας γραπτές εξηγήσεις από τη διοίκηση για την απόφαση αυτή.

Ο διεθνής μπακ άκουσε τον Βλάνταν Ίβιτς να τον στοχοποιεί ξεκάθαρα μετά το ματς με τα Τρίκαλα και πλέον είναι στην... κόντρα με τον προπονητή του. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Live Sport, είναι σε συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο του και ετοιμάζει μήνυση κατά του Σέρβου.

Ο Τζαβέλλας στηρίζεται πάνω στους νέους κανονισμούς της FIFA, που δέχεται πλέον εκτός από τις προσφυγές για μείωση ή προσβολή προσωπικότητας και αυτές για αθλητικούς λόγους, αλλά και στο γεγονός ότι πρόσφατα ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Θεωρεί ότι μπορεί να ισχυριστεί ότι με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η ποδοσφαιρικά ο ίδιος ξαφνικά, καθώς πρόσφατα έκρινε η ομάδα ότι αξίζει νέο συμβόλαιο.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!