«Πυρά» Χρ. Σπίρτζη σε Γ. Βρούτση

«Αγαπητοί κύριοι της Ν.Δ., αλλάξτε τίτλο στον κ. Βρούτση. Είναι ντροπή να αποκαλείται τομεάρχης Εργασία­ς, Κοινωνικής Ασφάλι­σης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στα «βέλη» που εκτόξευσε νωρίτερα εναντίον του ο πρώην υπουργός Εργασίας κατά του υπουργού.

Ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε τον κ. Βρούτση ότι:

Ο υπουργός Υποδομών τόνισε ότι «όλα αυτά τα άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ». Κάλεσε επίσης τη Νέα Δημοκρατία «να συνεχίσετε να μας εγκαλείτε και να μας κατηγορείτε για τις καταστροφικές πολιτικές σας, για την επί δεκαετίες λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων από τα στελέχη σας και για το γκρέμισμα της χώρας και του κοινωνικού κράτους». 

«Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας κατηγορείτε για τον αγώνα που δίνουμε μαζί με τον ελληνικό λαό, για να επανιδρύσουμε το κοινωνικό κράτος, το κράτος δικαίου, τις συλλογικές συμβάσεις και ένα ευρωπαϊκό εργασιακό πλαίσιο».
Ο λαός δεν σας ξεχνά… Έχετε μπει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της χώρας…» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Γ. Βρούτσης: Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη των πολιτών

«Ο κ. Σπίρτζης, με απύθμενο θράσος, σήμερα, έταξε από την τηλεόραση ακόμη και 14η σύνταξη. Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού», δήλωσε νωρίτερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, καταλογίζοντας στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ότι «είναι ο ίδιος που, ως πρόεδρος του ΤΕΕ, καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί».

Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε σε δήλωσή του τον κ. Σπίρτζη ότι «ανήκει στην κυβέρνηση που έφερε εξοντωτικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, έκοψε κύριες και επικουρικές συντάξεις, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους».

«Είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων για να κρατηθούν στην εξουσία. Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Το πρωί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σπίρτζης έδωσε διαβεβαιώσεις ότι «για κάθε ευρώ που είναι δημοσιονομική επιβάρυνση θα δίνεται ένα αντίστοιχο ελαφρυντικό μέτρο» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δώσει «μέχρι και 14η σύνταξη» σε όσους πληγούν από τα δημοσιονομικά μέτρα εφόσον επιτευχθούν τα απαιτούμενα πλεονάσματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!