Η Rihanna κάνει «στριπτίζ» θυμίζοντας τη σκηνή απο το «Ψυχώ» (pics)

Η στιγμή που όλοι όσοι παρακολουθούν τη σειρά Bates Motel, το πρίκουελ του «Ψυχώ» του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ήρθε το βράδυ της Δευτέρας. 

Η Rihanna μπήκε στο μπάνιο θυμίζοντας την περίφημη σκηνή του διάσημου θρίλερ αν και τελικά η κατάληξη της σκηνής δεν ήταν ίδια με αυτή στην οποία η Μαριόν, την οποία στην ταινία του 1960 υποδύθηκε η Τζάνετ Λέι, βλέπει τη σκιά του μαχαιριού να διαγράφεται στην κουρτίνα.

Αυτό όμως ουδόλως απασχόλησε όσους παρακολουθούν τη σειρά αφού η Rihanna τους αποζημίωσε με τις σκηνές «στριπτίζ» προκειμένου να μπει τελικά στο μπάνιο.


Πηγή: protothema.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!