Βρέθηκε η 29χρονη μητέρα από το Μενίδι
Η 29χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, για την εξαφάνιση της οποίας είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη από την εκπομπή της Φως στο Τούνελ, επέστρεψε σήμερα όχι στο σπίτι του συζύγου της, αλλά στο παλιό πατρικό της, όπου μένει πια η αδερφή της με τον σύζυγό της.
Η ίδια ήταν φανερά καταβεβλημένη και φοβερά αδυνατισμένη και χρήζει ιατρικής φροντίδας, ενώ φέρεται να φανέρωσε στην αδερφή της πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα περιφερόταν στο βουνό, στο Μενίδι, έτρωγε ό,τι έβρισκε και έπινε νερό όπου έβρισκε.
Βεβαίως, η ευρύτερη περιοχή είχε ερευνηθεί και από την Πυροσβεστική όμως δεν είχε εντοπιστεί… Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι είναι σώα, βρέθηκε και όλα τα υπόλοιπα ενδεχομένως θα πάρουν τον δρόμο τους.
Πηγή: news247.gr
