Οργή της ΝΔ για δημοσκόπηση του ΑΠΕ: Να τη δώσουν στη δημοσιότητα, αλλιώς να μετακομίσουν στο Μαξίμου


Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε δημοσίευμα του ΑΠΕ, με πληροφορίες για δημοσκόπηση στη Δυτική Μακεδονία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της ζητά από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση, διαφορετικά να «μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου», ενώ υπογραμμίζει ότι το μέσο «απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο» της κυβέρνησης.
Στο δημοσίευμα, το ΑΠΕ έκανε λόγο για πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έχουν γίνει γνωστά στο Μέγαρο Μαξίμου τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα- το οποίο δεν αναφέρει την εταιρεία που πραγματοποίησε τη δημοσκόπηση- η έρευνα έγινε μετά το πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο και αποτυπώνει και την επίδραση που αυτό είχε στην τοπική κοινωνία. Στη δημοσκόπηση «στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ μικρό προβάδισμα, στα όρια του στατιστικού λάθους» και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό «ένας στους δύο απαντά «κανέναν από τους δύο» (σ.σ. τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη). Από εκείνους όμως που επιλέγουν έναν από τους δύο πολιτικούς, ο Αλ. Τσίπρας προηγείται με βραχεία κεφαλή. Οι ερωτώμενοι δηλώνουν επίσης εξίσου μη ικανοποιημένοι από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση (στα γνωστά, υψηλά ποσοστά)».
Η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων απέδειξε σήμερα, για μια ακόμη φορά, ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο ξεπεσμός του στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο.
Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Πρακτορείου κ. Μιχάλης Ψύλος, υπόλογος για το θλιβερό αυτό κατάντημα, δεν δικαιούται να παραμείνει ούτε μια μέρα παραπάνω στη θέση του.
Το Πρακτορείο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως παραμάγαζο κανενός».
Υ.Γ. Αναμένουμε άμεσα από το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση που επικαλείται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!