Νέα τρέλα στο διαδίκτυο -Κάνουν καρδιές με το... γυμνό τους στήθος [φώτο]


Μία νέα τρέλα έχει κατακλύσει τα social media της Κίνα με τις γυναίκες εκεί να κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Συγκεκριμένα, όλο και περισσότερες νεαρές βγάζουν φωτογραφίες, δείχνοντας το στήθος του το οποίο μάλιστα πιέζουν με τα δάχτυλα ώστε να σχηματιστεί μία καρδιά.

Μάλιστα έχει γίνει τόσο μεγάλο trend στα αντίστοιχο Twitter της Κίνας, το Weibo, που περίπου 2 εκατομμύρια χρήστες έχουν δει τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιες προκλητικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στην Κίνα. Παλαιότερα νεαρές κοπέλες δεν δίσταζαν να βγάζουν εντελώς γυμνές φωτογραφίες, καλύπτοντας μόνο τα απαγορευμένα σημεία με το δάχτυλου αυτουνού που τις φωτογράφιζε.

Αυτή η τάση πάντως με τις φωτογραφίες με την καρδιά φαίνεται να ξεκίνησε από μία vlogger η οποία ανέβασε πρώτη τέτοιες εικόνες προκειμένου να μαζέψει κι άλλους followers.

Βέβαια, η τελευταία δοκιμασία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει ταλαιπωρήσει κάπως της Κινέζες, οι οποίες πρέπει να στηθούν έτσι ώστε να καλύψουν την θηλή τους με τα δάχτυλα για να μην θεωρηθεί ακατάλληλη η φωτογραφία και απορριφθεί από την πλατφόρμα του Weibo.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!