Νέα δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης από το Δήμο Παύλου Μελά για να φτιάξετε μόνοι σας κομπόστ – σπιτικό λίπασμα


Ο Δήμος Παύλου Μελά, καλεί τους πολίτες να σκεφτούν διαφορετικά, να δράσουν οικολογικά, να ανακυκλώσουν και με κομποστοποίηση, φτιάχνοντας το δικό τους κομπόστ – σπιτικό λίπασμα. Στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου προχωράει σε νέα δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης.

Τα οργανικά σκουπίδια που παράγουμε αποτελούν πάνω από το 50% των απορριμμάτων μας και πάνω από 70% από αυτά μπορούν να κομποστοποιηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ανακυκλώσουμε τουλάχιστον το 1/3 των σκουπιδιών μας και να γίνουμε μέρος της λύσης και της αντιμετώπισης του τεράστιου όγκου σκουπιδιών που παράγονται κάθε χρόνο, κάτι που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πηγές μόλυνσης.Τι είναι η  κομποστοποίηση, Οφέλη της κομποστοποίησης, Σημαντικές πληροφορίες, Υλικά που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κομποστοποιηθούν, Υλικά που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κομποστοποιηθούν, Τα «πρέπει» και τα «μη» της κομποστοποίησης (Τι να κάνετε, Τι να μην κάνετε)

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά, στο τηλέφωνο: 2313 302308 (υπεύθυνος Παναγιώτης Σταυρουλάκης).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!