ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Επίθεση ακροδεξιών εναντίον πολίτη

Θεσσαλονίκη 29/6/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίθεση ακροδεξιών εναντίον πολίτη

Θύμα της βίας έπεσε σήμερα το απόγευμα πολίτης της Θεσσαλονίκης ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο Δημαρχείο της πόλης για να παρακολουθήσει εκδήλωση της εφημερίδας « Η Εποχή». Ενώ προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από τους συγκεντρωμένους ακροδεξιούς οι οποίοι διαδήλωναν εναντίον της εκδήλωσης, δέχτηκε επίθεση με κοντάρι από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση και σημειώνει πως για το περιστατικό υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και είναι εκείνοι οι οποίοι τις τελευταίες μέρες καλούσαν σε αντισυγκεντρώσεις από τα ερτζιανά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μεγαλύτερη όμως ευθύνη φέρει η ΝΔ η οποία αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση, χαρακτηρίζοντας γενικώς και αορίστως ‘διαδηλωτές’, τους ακροδεξιούς εθνικιστές. Περιμένουμε έστω και την ύστατη ώρα από ο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να καταδικάσει την ακροδεξιά βία χωρίς περιστροφή.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!