Σφοδρή καταιγίδα έπληξε το χωριό της «ρίγανης» στην Βόλβη -Καταστράφηκαν καλλιέργειες [εικόνες & βίντεο]


Η κακοκαιρία χτύπησε και πάλι το δήμο Βόλβης. Στη Μαυρούδα, το χωριό της ρίγανης όπως είναι γνωστό, οι καταστροφές είναι σημαντικές από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Τρίτης.

Περίπου μια ώρα κράτησαν η βροχή και οι θυελλώδεις άνεμοι. Τα φαινόμενα ήταν πολύ έντονα με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα από τις ριπές του ανέμου.
Μάλιστα, ένα μεγάλο κυπαρίσσι έπεσε στο νεκροταφείο του χωριού προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Παράλληλα, έπεσαν και κολώνες της ΔΕΗ με την περιοχή να μένει χωρίς ρεύμα.
Μεγάλες είναι οι καταστροφές και στις καλλιέργειες της ρίγανης, με τους καλλιεργητές που δεν είχαν προλάβει να τη συλλέξουν να κάνουν λόγο για ολοκληρωτική απώλεια.
Ξεριζώθηκαν δέντρα από την κακοκαιρία Ενα κυπαρίσσι έπεσε στο νεκροταφείο του χωριού ΜαυρούδαΜεγάλες καταστροφές στην καλλιέργεια ρίγανης για την οποία φημίζεται η ΜαυρούδαΕπεσαν και κολόνες της ΔΕΗ και η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα -Φωτογραφίες: Life-events.gr
Πηγή: life-events.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!