Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Δ. Δεληγιάννης επισκέφτηκε τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας.



Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Δ. Δεληγιάννης επισκέφτηκε τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας.

Επίσκεψη στον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, ταξίαρχο Εμμανουήλ Τσολάκη, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης και μέλη της δημοτικής παράταξης “Αλλάζω την πόλη μου”.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Δεληγιάννης έθεσε τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου Παύλου Μελά, που προκύπτουν από τη θέση και το ανάγλυφο του Δήμου, καθώς και  της ύπαρξης μεγάλων αναξιοποίητων χώρων πρασίνου (πρώην στρατόπεδα, περιαστική ζώνη) και ανενεργών βιομηχανικών κτηρίων. 

Επισήμανε την αναγκαιότητα ίδρυσης πυροσβεστικού σταθμού εντός της έκτασης του Δήμου Παύλου Μελά, για την άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από φυσικές καταστροφές, αστικές πυρκαγιές και προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, καθώς ο Δήμος αποτελεί κομβικό σημείο της πόλης.

Ο Διοικητής, κ.Εμμανουήλ Τσολάκης συμφώνησε με την πρόταση αυτή και υποσχέθηκε με τη σειρά του την ενεργή στήριξη και καθοδήγησή του στην προσπάθεια αυτή της παράταξης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!