Βόλει: Εύκολο απόγευμα για το ΔΑΣΩ

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018,  η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΔΑΣΩ κέρδισε εύκολα, στο Κονταξοπούλειο, τον Μακεδονικό  με 3-0 (25-23, 25-09, 25-15).  
Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η ομάδα του ΔΑΣΩ κέρδισε ευκολία την ομάδα του Μακεδονικού, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην καλύτεροι ομάδα του ΔΑΣΩ. Ο προπονητής του ΔΑΣΩ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει  όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση του.  

ΔΑΣΩ : (Πυργιώτης), Γκούντα, Πυργιώτη, Καριοφυλλίδου, Αγιοβασιλειωτου, Μαλακίδου, Μπαχαράκη, Σιάκη (λ), Μαλικά, Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου (λ), Καλομοίρη, Χ΄ιωακείμ, Σκουλούδη.

Μακεδονικός : (Κουμανιώτης), Γιαλαντζή, Δημητρακάκη, Κουτσούδη, Κύρκου, Μπουζίκα, Νικολαϊδου, Πατέλξ, Πέγιου, Πετρίδου, Σωτηρέλη, Τασιουάν, Τσαντάκη, Φωτσιτζή.   
            Την Τρίτη  30-10-18 στις 21:30  στο ΔΑΚ Θέρμης, ο Σύλλογος μας  θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Έσπερου Θέρμης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!