Ο δήμος Ωραιοκάστρου καλεί πολίτες και φορείς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των λατομείων στο Μεσαίο


22 Φεβρουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμος Ωραιοκάστρου καλεί πολίτες και φορείς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των λατομείων στο Μεσαίο

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, στο πλαίσιο των αποφάσεων, που ελήφθησαν στο δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε στο Μεσαίο, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, καλεί και προτρέπει πολίτες και φορείς της περιοχής να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας λατομείων στο Μεσαίο, που διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Πρόκειται για μια κίνηση που στηρίζει ολόκληρη η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς πρόκειται για έναν διαρκή αγώνα, με σκοπό την κατάργηση των λατομικών ζωνών στο Μεσαίο και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος, όπως αξίζει σε μια περιοχή, όπως είναι ο δήμος Ωαροικάστρου.
Συγκεκριμένα ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο του προγράμματος “Περπατώ και γνωρίζω” αναδιαμορφώνει το πρόγραμμα του, λόγω του προβλήματος που προέκυψε με την αδειοδότηση δύο νέων λατομείων στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου, και προσκαλεί πολίτες και φορείς, την Κυριακή ‪24 -02-2019‬ στις 11.00 το πρωί να περπατήσουν μαζί με μέλη του συλλόγου να γνωρίσουν  τον τόπο εξόρυξης , να ενημερωθούν αλλά και να συζητήσουν για τις δυνατότητες και τις μορφές αντίδρασης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!