Ν. Κουτσογιάννης: Θα εκτελέσουμε όσα σχεδιάσαμε για τη Νάουσα


Ν. Κουτσογιάννης: Θα εκτελέσουμε όσα σχεδιάσαμε για τη Νάουσα

Με όφελος για το δήμο 2,5 εκατ. ευρώ κλείνει η εκκαθάριση της πρώην δημοτικής ναυαρχίδας ΕΤΑ Α.Ε. (ξενοδοχείο Βέρμιο Αγίου Νικολάου), σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλαος Κουτσογιάννης, μιλώντας στα Αυτοδιοικητικά στο ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας. Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα δοθεί στη δημοσιότητα ο διεθνής διαγωνισμός για το ξενοδοχείο με την πεποίθηση από την πλευρά του δήμου ότι «Ο Άγιος Νικόλαος θα αποτελέσει πραγματικά έναν ισχυρό αναπτυξιακό μοχλό για όλη τη Νάουσα».

Στον πυλώνα της ανάπτυξης μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειες ο δήμος με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο εκπόνησαν μια σχετική μελέτη αξιοποίησης του υδροφόρου ορίζοντα, βάσει της οποίας το νερό του δικτύου ύδρευσης θα συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας. Τα οφέλη από την πρωτοβουλία θα κατευθυνθούν προς τους κοινωνικά ευπαθείς και αδύναμους δημότες, που όπως τόνισε ο κ. Κουτσογιάννης ήδη βρίσκονται κάτω από το δίχτυ προστασίας του δήμου. Παράλληλα όμως θα αναπτυχθεί ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο μέσω του οποίου θα διατεθεί ρεύμα στους οικονομικά ασθενέστερους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!