ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετη η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ



Έκθετη η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.

Έκθετη μένει η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της ΝΔ, μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου του ΟΑΣΘ, κ. Χρήστου Στεφανίδη, σε φυλάκιση 4 ετών με αναστολή.
Ο πρώην πρόεδρος κρίθηκε ένοχος για τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών οι οποίες είχαν παρακρατηθεί από τους εργαζόμενους και εργοδοτικών εισφορών, συνολικού ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ, όπως υπογράμμισε ο νυν πρόεδρος του ΟΑΣΘ, κ. Στέλιος Παππάς, η υπόθεση αυτή αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος του συνολικότερου προβλήματος.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη περιμένουμε από την τοπική ΝΟ.Δ.Ε., της ΝΔ, στελέχη της οποίας όπως αποκαλύφθηκε χρησιμοποίησαν τον ΟΑΣΘ ως ρουσφετολογικό μηχανισμό, να πάρει θέση και να καταδικάσει τις πρακτικές του παρελθόντος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στηρίζει την αποϊδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ καθώς και την προσπάθεια εξυγίανσης του οργανισμού η οποία επιχειρείται από την παρούσα διοίκηση.
Για μια ακόμη φορά διακηρύσσουμε την σταθερή μας θέση για σύγχρονες, δημόσιες αστικές συγκοινωνίες οι οποίες θα εξυπηρετούν τους πολίτες και όχι τα οικονομικά συμφέροντα.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!