Φιέστα τίτλου στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ


Μεγάλη η νύχτα της Κυριακής για τη Θεσσαλονίκη και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.
Εντυπωσιακή τελετή στην Τούμπα, πανηγύρια στον Λευκό Πύργο.

Η φιέστα των πρωταθλητών [live] PAOK TV
Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Sonntag, 21. April 2019
Μετά το τέλος του παιχνιδιού για την 29η αγωνιστική, όπου ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 τον Λεβαδειακό και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή στο γήπεδο της Τούμπας.

INTIME SPORTS
INTIME SPORTS

Με το βάθρο να είναι στημένο στο κέντρο του γηπέδου και τα καπνογόνα και τους πυρσούς να κάνουν τη νύχτα... μέρα, η γιορτή ξεκίνησε με προβολή βίντεο για την ιστορία της ομάδας, εστιάζοντας και στην προσφυγική καταγωγή της.

Ακολούθησε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο της ομάδας του μεγάλου Γιώργου Κούδα, που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, το 1976, αλλά και η ομάδα του 1985 που κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο.
Μετά από ένα συγκινητικό βίντεο με ποδοσφαιριστές, στελέχη και οπαδούς της ομάδας που έχουν χάσει τη ζωή τους, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν φέτος την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Παρουσία Ιβαν Σαββίδη, μέσα σε κλίμα χαράς, αλλά και συγκίνησης και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ως πρωταγωνιστή, οι φετινοί πρωταγωνιστές της ομάδας ύψωσαν στον ουρανό της Τούμπας το πρωτάθλημα δίνοντας το έναυσμα σε χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ να κορυφώσουν τους πανηγυρισμούς.

INTIME SPORTS

Μεγάλο πάρτι και στον Λευκό Πύργο

Παράλληλα, οπαδοί της ομάδας μετέβησαν στον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ, μετά τη λήξη της τελετής στην Τούμπα η γιορτή συνεχίστηκε στο εμβληματικό αυτό σημείο της Θεσσαλονίκης.



Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε φροντίσει να εγκαταστήσει εκεί βιντεοθόνη για να παρακολουθήσουν την απονομή όσοι δεν βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!