Θεσσαλονίκη - κορωνοιός: Ήπια τα συμπτώματα των κρουσμάτων του γηροκομείου στον Εύοσμο σύμφωνα με τον υπεύθυνο ιερέα

 


Για ήπια τα συμπτώματα  των νοσηλευομένων ημικιωμένων και των εργαζομένων έκανε λόγο ο  υπεύθυνος ιερέας του γηροκομείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκαν θετικοί 15 ημικιωμένοι και 7 εργαζόμενοι. Όπως δήλωσε: 

"Οι τρόφιμοι του γηροκομείου χωρίζονται σε περιπατητικούς και κατάκοιτους και  σχεδόν όλοι,  αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Αυτήν τη στιγμή δοξάζουμε τον Θεό γιατί είναι ήπια τα συμπτώματα όλων όσοι νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία, 12 στο Παπαγεωργίου, 2 στο Ιπποκράτειο και 1 στο Παπανικολάου.

Μία από τις τροφίμους παρουσίασε πυρετό και αμέσως κλήθηκε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αμέσως έγινε μοριακός έλεγχος σε όλους τους τροφίμους και το προσωπικό, όπως και τώρα γίνεται.

Δύσκολο να διαγνωστεί από πού ξεκίνησε το πρόβλημα, ψαχνουμε από πού προήλθε. Το προσωπικό το οποίο επέστρεφε από την άδεια σύμφωνα με τα πρωτόκολλα έκανε τον έλεγχο που προβλεπόταν"



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!