Βραβεία οδικής ασφάλειας ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ - Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

 


ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Νέα προθεσμία: 25/11/2020

Παρατείνεται μέχρι της 25 Νοεμβρίου 2020 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τα Ελληνικά Βραβεία Οδικής Ασφάλειας. Τα βραβεία Οδικής Ασφάλειας, που θεσπίστηκαν το 2018 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (IMET/ΕΚΕΤΑ),  τη HELLASTRON και το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων  (ΣΕΣ),  είναι δύο:

  • το βραβείο “Καλύτερης Δημοσίευσης Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή  που απευθύνεται σε φοιτητές, πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς ή μεταδιδακτορικούς ερευνητές. Νέος ερευνητής θεωρείται οποιοσδήποτε έχει ερευνητική δραστηριότητα έως και 10 χρόνια μετά την απόκτηση πτυχίου ή έως 5 χρόνια μετά την απόκτηση διδακτορικού τίτλου σπουδών
  • το βραβείο “Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας” που  απευθύνεται σε Φορείς (Δημόσιους, Ιδιωτικούς, Μικτά-Νομικά πρόσωπα) για σχετική δράση τους που έχει ξεκινήσει ή βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης εντός των 12 προηγουμένων μηνών από την καταληκτική ημερομηνία λήξης συμμετοχών.

Δηλώστε συμμετοχή στoν παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.imet.gr/awards/

 

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης-ΝΠΙΔ), που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, είναι ο κύριος ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών στην Ελλάδα, κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας πανευρωπαϊκά και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ΝΕΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΩΝ λήγει στις 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 24:00 (GMT+2).

 

ΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ - 6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Θέρμη, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 498 457 - www.imet.gr



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!