Γρ. Εδιρνέλης: δεν χωρούν μισόλογα στην παραβίαση των προσωπικών δεδομένων

 


ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όσο ο αχός της καταγγελλόμενης εκβίασης του δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Π. Τσακίρη καταλαγιάζει, τόσο πιο αποφασιστική και χωρίς αστερίσκους πρέπει να είναι η πολιτική καταδίκη κάθε παραβίασης της προσωπικής ζωής όχι μόνο των δημόσιων προσώπων αλλά και οποιουδήποτε πολίτη με  οικονομικό ή και πολιτικό κίνητρο. Παράλληλα υπόθεση της δικαιοσύνης είναι να αποδώσει τις αναλογούσες ποινικές ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους, φυσικούς και τυχόν ηθικούς αυτουργούς.

Όταν παράνομοι εισβολείς βιάζουν το προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό μας άσυλο, τότε η απάντηση όλων των δημοκρατών πολιτών πρέπει να είναι η παραδειγματική και ομόφωνη καταδίκη αυτών που μετέρχονται μεθόδους υποκόσμου για απώτερους δόλιους σκοπούς οι οποίοι δεν πλήττουν μόνο την προσωπικότητα του εκβιαζόμενου αλλά και την ίδια τη δημοκρατία.

Να χυθεί λοιπόν άπλετα και γρήγορα φως σε αυτήν των δυσώδη κατάσταση η οποία μολύνει την πολιτική ζωή του τόπου μας και  όπως λέει ο σοφός λαός μας να κάτσει  «ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του» όποιος κι αν είναι αυτός.

                                               ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!