Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης


Tο Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στις 16.00 πραγματοποιήθηκε η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία του 16ου  Διεθνούς  Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η οποία διέτρεξε τους δρόμους του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (άγαλμα δρομέα – αφετηρία 10.000μ.), την πλατεία Επταλόφου και τερμάτισε στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αθλητές είναι από τα αθλητικά τμήματα του Δήμου και είναι οι εξής: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ ΣΑΡΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΚΟΥΤΙΑΝ, ΝΤΙΝΟΣΗ ΕΡΑ, ΦΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΕΛΙΤΑ ΦΑΤΣΙΑ, ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΛΑΠΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΜΑΞΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΜΑΓΔΑ ΤΣΙΟΤΣΙΚΑ, ΕΥΗ ΤΟΛΛΑΚΟΥ, ΙΟΛΗ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΜΑΡΑΚΩΖΗ, ΚΑΡΑΤΣΙΑ ΦΑΙΔΡΑ και ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ.

           

Η  Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία  αποτελεί εκδήλωση της τελετής έναρξης του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και συμβολίζει τη μαραθώνια προσπάθεια του ανθρώπου για τη σωματική και πνευματική ολοκλήρωση, καθώς και την αέναη αγωνία και επιθυμία για την αρετή, την ισότητα, την ειρήνη και το διάλογο μεταξύ των λαών. 
Το σύμβολο της ελιάς μετέφερε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης και στα τελευταία μέτρα της διαδρομής ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Κυρίζογλου Λάζαρος μαζί με τους παραπάνω αθλητές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!