Σάββας Αναστασιάδης απο τη Σίνδο: " Ο λαός έχει και κρίση και μνήμη"

 


ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΝΔΟ: «Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ»

 

Μία ακόμη μεγάλη συγκέντρωση   πραγματοποίησε ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββας Αναστασιάδης, αυτή τη φορά στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σίνδου στον Δήμο Δέλτα,   συνεχίζοντας τη σειρά των πολιτικών εκδηλώσεων -ομιλιών  του στους περιφερειακούς Δήμους  του νομού Θεσσαλονίκης.


Στην ομιλία του ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα γενναία μέτρα στήριξης της κοινωνίας που πήρε η κυβέρνηση την τελευταία τριετία εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισαν με επιτυχία όλες τις προκλήσεις και στάθηκαν και στέκονται δίπλα στον πολίτη», τόνισε.

Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το δημοψήφισμα που διενήργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2015 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρατήρησε:         «Η Ελλάδα σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται και πάλι μία σταθερή  κανονική κυβέρνηση. Ειδικά σε μία τόσο ταραγμένη εποχή, χρειάζεται μία κυβέρνηση που να αντιδρά και να παίρνει αποφάσεις άμεσα. Γιατί ο λαός έχει κρίση και μνήμη. Δεν θα πειραματιστεί ξανά». 

Ο κ. Αναστασιάδης υπενθύμισε το συστηματικό έργο της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς  λειτουργίας της χώρας (οικονομία, επενδύσεις αγροτικός τομέας,  εθνικά θέματα, άμυνα, δημόσια έργα, υγεία, παιδεία).   «Από το 2019 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα ενισχύθηκε, θωρακίστηκε οικονομικά και αμυντικά, ενισχύθηκε γεωπολιτικά και αναβαθμίστηκε στον παγκόσμιο χάρτη», είπε και πρόσθεσε: «Ξοφλήσαμε πρόωρα τα δάνεια από το ΔΝΤ. Πήραμε πριν από μερικές ημέρες  το εξιτήριο από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας. Κλείνει έτσι ένα δύσκολο κεφάλαιο για τη Χώρα μας. Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα για πρώτη φορά από το 2010».

Αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. ο κ. Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση – ομιλία  στη Χαλκηδόνα (Paradise Hall, αύλειος χώρος εκδηλώσεων).   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!