Αναβάλλονται τα «Ληταίικα 2022» λόγω καιρού - Οι νέες ημερομηνίες

 


Αναβάλλονται τα «Ληταίικα 2022» λόγω καιρού - Οι νέες ημερομηνίες

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ληταίικα 2022», που προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Αυγούστου 2022 στην Κοινότητα Λητής, αναβάλλονται λόγω της πρόγνωσης της ΕΜΥ για εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Τα «Ληταίικα 2022» συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογος Λητής και τον Αθλητικό Σύλλογο «Μακεδονικός Λητής».

Οι νέες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα «Ληταίικα 2022» έχουν ως εξής:

·        Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022

Παραδοσιακό γλέντι με το Σαλονικιώτικο Τακίμι στο Γήπεδο «Μακεδονικού Λητής» στις 20.30. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Σάκης Γιώργου, ο Δρόσος Κουτσοκώστας και χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων.

 

·        Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από τη χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής στις 20.30.

Υπεύθυνος χορωδίας: Δρόσος Κουτσοκώστας. Μουσικοί: Δημήτρης Σφίγγος - κιθάρα, Τριαντάφυλλος Χαλκιάς - μπουζούκι.

Η είσοδος για το κοινό στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!