Θεσσαλονίκη: Κύκλος εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0

 


Το OK!Thess, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) και το Κέντρο Ικανοτήτων για τη Βιομηχανία 4.0 - Ι4byDesign, διοργανώνουν κύκλο εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0.


Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενημέρωση για τις επιμέρους τεχνολογίες, η παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών από startup και εδραιωμένες επιχειρήσεις και η ανάδειξη ευκαιριών δραστηριοποίησης για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο Οικοσύστημα Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης.

Ερευνητές, ακαδημαϊκοί, στελέχη startup και εδραιωμένων εταιριών θα προσπαθήσουν μαζί με το κοινό να δώσουν απαντήσεις αναφορικά με τους τρόπους που η παραδοσιακή βιομηχανία θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, εν όψει και του προγράμματος κρατικής ενίσχυσης «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ», στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα (4) θεματικά εργαστήρια, στις ενότητες:

 
  1. Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) - Δευτέρα 24/10, 18:00-21:00
  2. Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things) - Δευτέρα 31/10, 18:00-21:00
  3. Τεχνολογία Κατανεμημένης Εγγραφής (Blockchain) - Δευτέρα 07/11, 21:00
  4. Ανάλυση Μαζικών Δεδομένων (Big Data Analytics) - Δευτέρα 14/11, 21:00

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του OK!Thess. Απαιτείται προεγγραφή.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://bit.ly/3ToLO3i


Περισσότερες πληροφορίες: OK!Thess , 2313317303, mail@okthess.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!