Σάββας Αναστασιάδης: " H κυβέρνηση στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη"


 ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:  «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ»

 

Στα συστηματικά μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των πολιτών αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής Σάββας Αναστασιάδης  μιλώντας στον FLASH Radio 99.4 και στον Λάζαρο Λαζάρου.

 «Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια προκάλεσαν προβλήματα στην οικονομία», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα της ακρίβειας δεν είναι ελληνικό, είναι εισαγόμενο και προέρχεται κυρίως από τον πόλεμο στην Ουκρανία και το ενεργειακό ζήτημα. Προηγήθηκε η πανδημία που νέκρωσε την οικονομία για δύο χρόνια.  Σε αυτά τα προβλήματα η κυβέρνηση στάθηκε και στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, όσο επιτρέπουν οι δυνάμεις της οικονομίας. Κι έρχονται κι άλλα ευεργετικά μέτρα: αυξήσεις στον κατώτατο μισθό και τις συντάξεις,   ελαφρύνσεις σε φόρους, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους».

Σε ερώτηση για τις δαπάνες για τους εξοπλισμούς, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Πρέπει να έχουμε κράτος ασφαλές, ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια.  Έχουμε έναν κακό γείτονα και δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι με ένα πρόβλημα που έγινε διαρκές, με τον Ερντογάν και τον Τσαβούσογλου να εξαπολύουν συνεχώς απειλές».

Για το συμβάν με τον πυροβολισμό του 16χρονου:

«Το γεγονός είναι τραγικό και ατυχές αλλά χρειάζεται σε τέτοιες στιγμές ψυχραιμία και σύνεση για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.  Να ευχηθούμε το παιδί να αναρρώσει και να πάει σπίτι του, αυτό είναι το κυρίαρχο και η χώρα να επιστρέψει στην ομαλότητα».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!