Με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» 7 υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από το Ωραιόκαστρο και το Μελισσοχώρι

 


Με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» 7 υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από το Ωραιόκαστρο και το Μελισσοχώρι

 

Με επτά υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους από το Ωραιόκαστρο και το Μελισσοχώρι διευρύνεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά) Ανδρεανίδου Όλγα, Βενή Παπαθανασίου Χαρίκλεια (Χαρούλα), Ηλιάδη Γιάννη, Μπάτου Χριστίνα, Μπουτάτου Δέσποινα, Νεοφυτίδη Αβραάμ και Σουπιάδη Παναγιώτη.

 

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:

Ανδρεανίδου Όλγα

Έφτασε η στιγμή που πήρα την μεγάλη απόφαση να συμμετέχω στα κοινά. Υπόσχεση: Δεν θα αλλάξω ποτέ (ειλικρινής, αποφασισμένη, κοντά στα παιδιά)! Φίλοι, γονείς, γείτονες και προπάντων δικοί μου άνθρωποι , θα προσπαθήσω να πιέσω εκ των έσω τις μικρές ή μεγάλες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο Δήμο μας.

Παντελή Τσακίρη, είσαι σίγουρος, ακόμη μπορείς να πεις όχι… δεν… μη...!

Πρώτο βήμα: «Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στο Ωραιόκαστρο».

Πάμε να κάνουμε τις υποσχέσεις πραγματικότητα! Πάμε να κάνουμε «Ανθρώπων Έργα»!

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και κατοικώ μόνιμα με την οικογένειά μου στο Ωραιόκαστρο. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 2006 μέχρι και σήμερα είμαι προϊσταμένη λογιστηρίου. Η εταιρεία όπου εργάζομαι δραστηριοποιείται με έδρα στη Σίνδο και αντικείμενο υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και ειδικές κατασκευές τεχνικών έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ολοκληρώνω δυο μεταπτυχιακές εργασίες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Τμήμα Χίου στα τμήματα: ι) Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας 2021-2023 και ιι) ΝΑΜΕ Οικονομίας και Ναυτιλίας - Χρηματοοικονονομικά 2022-2024. Είμαι εγγεγραμμένη στο Οικονομικό Επιμελητήριο (άδεια Λογιστή A’ τάξη), με ενδιαφέρουν τα ταξίδια και η οργάνωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ασχολούμαι με την μόδα και συμμετέχω σε πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ενώ είμαι αθλητικά δραστήρια, κοινωνικά και οικολογικά ευαισθητοποιημένη.

 

Βενή Παπαθανασίου Χαρίκλεια (Χαρούλα)

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, κόρη του Γιώργου και της Σοφίας Βενή (το γένος Μεταξάκη). Είμαι παντρεμένη με τον Πασχάλη Παπαθανασίου και έχουμε δύο παιδιά τον Δημήτρη απόφοιτο του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας πετρελαίων & φυσικού αερίου και την Μαρία απόφοιτη Βιοιατρικών Επιστημών.

Ζω και αγαπώ αυτόν τον τόπο και δε σταματώ κάθε μέρα να σκέφτομαι πώς μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ένα βήμα μπροστά, να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που να επιτρέπουν την ανάπτυξη και την ευημερία. Όλα μου τα χρόνια εργάζομαι με  την κοινωνική μου δράση στα δρώμενα του τόπου μου. Γιατί είναι σημαντικό, όταν κάποιος συμμετέχει στα κοινά, να μπορεί να εγγυηθεί ότι πρώτα από όλα θέλει, έχει τη διάθεση για προσφορά, αλλά κυρίως ότι μπορεί με τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες που τον επιλέγουν.

Είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, γιατί μετά από τριάντα χρόνια που κατοικώ στο Μελισσοχώρι βλέπω έναν νέο άνθρωπο με όραμα και ειλικρινείς προσπάθειες για την υλοποίηση όλων των έργων για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών μας, του τόπου μας και όλου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Ηλιάδης Γιάννης

Είμαι 46 ετών και παντρεμένος με την Σοφία Αϊβατίδου.  Έχω σπουδάσει χρηματοοικονομικά και αμέσως μετά ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές κατόπιν υποτροφίας. Διαθέτοντας πολυετή εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών μου, σήμερα εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την ιστιοπλοΐα (μέλος του Ν.Ο.Θ.), την ορεινή πεζοπορία και ως αδειούχος Ραδιοερασιτέχνης έχω γράψει σχετικά άρθρα και παρουσιάσεις για συλλόγους και εθελοντικές ενώσεις που συνεισφέρουν στην Πολιτική Προστασία.

Συμμετέχω στον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα», με επικεφαλής ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Τσακίρη, γιατί πιστεύω πως εμείς ως νεότερες γενιές, έχοντας αποκτήσει με την βοήθεια των γονιών μας, μια πιο απαιτητική ακαδημαϊκή εκπαίδευση και ασχολούμαστε συχνότερα με νέες τεχνολογίες, ώστε καταφέρνουμε να αποκτούμε καινούργιες εμπειρίες από τις καθημερινές και επαγγελματικές συναναστροφές μας, οφείλουμε κατά συνέπεια με την σειρά μας, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, ώστε ο Δήμος Ωραιοκάστρου όπου ζούμε καθημερινά, να συνεχίζει να ακολουθεί τις εξελίξεις και κυρίως να συμμετέχει και να προηγείται αυτών.

Μπορούμε έτσι να θέσουμε σκοπό μας, την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών, να έχουμε ρεαλιστικό όραμα και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές Δημοτών.

 

Μπάτου Χριστίνα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ωραιόκαστρο. Ο αείμνηστος πατέρας μου, Γεώργιος Μπάτος, υπήρξε ένας άνθρωπος που μέσα από την ενασχόληση του, κυρίως με τον «ΚΕΡΑΥΝΟ» , υπηρέτησε τον τόπο του με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο.

Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και πτυχιούχος βοηθός βρεφονηπιοκόμου.

Μου έγινε μεγάλη τιμή με την πρόταση του Δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, να συμμετέχω στο συνδυασμό «Άνθρώπων Έργα», έτσι ώστε να βοηθήσω στη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του για το καλό του Ωραιοκάστρου.

 

Μπουτάτου Δέσποινα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία 17 χρόνια κατοικώ στο Ωραιόκαστρο. Είμαι διαζευγμένη με τρία παιδιά και παράλληλα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο του παιδικού ενδύματος. Προέρχομαι από μια επιχειρηματική οικογένεια που ανέπτυξε έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς ο πατέρας μου ήταν αυτός ο οποίος το 2006 ανέγειρε με ίδιες δαπάνες τον ιερό ναό της Αγίας Μαγδαληνής στο Μεσαίο, ενώ χρηματοδότησε και δημιούργησε εκ του μηδενός φιλανθρωπικό συσσίτιο απόρων στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Τούμπας.

Ορμώμενη από το παράδειγμα του πατέρα μου, έτσι και εγώ θέλω να προσφέρω το καλύτερο στον τόπο μου και για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Παντελή Τσακίρη, διότι είναι ένας άνθρωπος με όραμα τον οποίον εκτιμώ βαθύτατα και που την τελευταία τετραετία είδα ότι πραγματικά έχει προσφέρει αξιόλογο έργο στο Δήμο μας.

 

Νεοφυτίδης Αβραάμ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Ωραιόκαστρο. Είμαι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το έτος 2011. Πιστεύω ότι όλοι όσοι επιθυμούμε την πρόοδο του τόπου μας, οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες, να συμμετέχουμε στα κοινά. Έτσι, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές ως υποψήφιος κοινοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα», με τον Δήμαρχο και καλό μου φίλο Παντελή Τσακίρη.

Κατά την περίοδο διοίκησης του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Παντελής Τσακίρης απέδειξε τις ικανότητες του και τη δυναμική του για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Το ήθος του και ο ακέραιος χαρακτήρας του, αποτελούν εχέγγυα ότι θα συνεχίσει στην ίδια σωστή πορεία, με γνώμονα το καλό των πολιτών του Ωραιοκάστρου και την πρόοδο του Δήμου μας.

Στην πορεία αυτή, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά, θέλοντας να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ζωή των συμπολιτών μου.

 

Σουπιάδης Παναγιώτης

Είμαι 45 ετών, παντρεμένος με την Ελένη Στεργίου και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, τον Λάζαρο και τον Νικόλαο. Γεννήθηκα και ενηλικιώθηκα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Ο τόπος όμως που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και επέλεξα για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου είναι το Μελισσοχώρι όπου διαμένουμε τα τελευταία 15 χρόνια.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συμπληρώνω αισίως 24 έτη ενεργούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος. Διατηρώ και αναπτύσσω συνεχώς μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Θεσσαλονίκη με δεκάδες συνεργάτες και χιλιάδες πελάτες.

Η αγάπη μου για τα κοινά εκφράστηκε κυρίως με την εθελοντική μου δράση στην σχολική κοινότητα. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχω διατελέσει Πρόεδρος και ενεργό μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων, 5ου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων. Είμαι αρωγός κάθε εθελοντικής και συλλογικής δράσης.

Γιατί στηρίζω τον Παντελή Τσακίρη:

Ο Παντελής Τσακίρης έχει μετουσιώσει την αγάπη του για το Ωραιόκαστρο σε «Ανθρώπων Έργα». Κατάφερε σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον (πανδημία, οικονομική και ενεργειακή κρίση, απλή αναλογική) να συνθέσει αυτοδιοικητικές δυνάμεις και να επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Τα εμβληματικά του έργα στο Μελισσοχώρι (αποχέτευση, ανάπλαση πλατείας, φυσικό αέριο, δρομολόγια λεωφορείων κλπ) σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα μας. Γι' αυτούς τους λόγους νιώθω ευγνώμων απέναντί του και υποχρεωμένος να συστρατευθώ στην προσπάθειά του.

Ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου προκειμένου να μου δοθεί η ευκαιρία να συνδράμω στην ολοκλήρωση του έργου του Παντελή Τσακίρη με ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Φιλοδοξώ με τις γνώσεις και την εργατικότητά μου να συμβάλλω στην υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!