Ο Μάριος Μόραλης υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 


Ο Μάριος Μόραλης υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Με νέους και ικανούς ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Μάριος Μόραλης δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Μάριου Μόραλη:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παλαιόκαστρο. Είμαι 20 χρονών και είμαι τριτοετής φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κομοτηνή. Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιούμουν τόσο στα 5μελη, όσο και στα15μελη Συμβούλια του σχολείου, καθώς και σε ευρωπαϊκά προγράμματα που σχετίζονται με ζητήματα πολιτικής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής φύσεως. Τον τελευταίο χρόνο είμαι ενεργό μέλος του νεοϊδρυθέντος Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ορμώμενος από την βαθιά μου αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα με την παράταξη ''Ανθρώπων Έργα'' του δήμαρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με σκοπό να συμβάλλω κι εγώ προσωπικά στη βελτίωση και στην ευημερία του Δήμου μας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Δήμος Ωραιοκάστρου αλλάζει, γίνονται έργα και βελτιώνεται η καθημερινότητά μας. Σε αυτή την προσπάθεια πιστεύω ότι οι νέοι πρέπει να έχουμε ενεργό ρόλο, γιατί οι νέοι έχουμε όρεξη και μπορούμε να προσφέρουμε πολλά. Προχωράμε με τον Παντελή Τσακίρη για περισσότερα ''Ανθρώπων Έργα''»!

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, τονίζει: «Η παράταξή μας ''Ανθρώπων Έργα'' ενισχύεται με νέους ανθρώπους γεμάτους όρεξη και διάθεση να προσφέρουν. Όσο έχεις κοντά σου νέους ανθρώπους, τότε κάτι κάνεις καλά! Ο Μάριος Μόραλης είναι ένας νέος με περγαμηνές, έτοιμος να συνδράμει τα μέγιστα στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας. Τον καλωσορίζω στην παράταξη μας ''Ανθρώπων Έργα'' και του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια του».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!