Δεκατρείς συλλήψεις επειδή οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και 2 συλλήψεις για μέθη

 




Συλλήψεις ατόμων που κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα άδειας ικανότητας οδήγησης και υπό την επήρεια μέθης

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, διενεργούν συστηματικά  ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Τροχαίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά δεκατρία (13) άτομα που κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα άδειας ικανότητας οδήγησης και δύο (2) άτομα που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης, με ένα εξ’ αυτών να έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!