Συγκλονιστικό: Πριν λίγο 300 κάτοικοι με πορεία κατευθύνθηκαν και διαδήλωσαν ειρηνικά στο χώρο του ΣΜΑ Ευκαρπίας [έκτακτο]

Πριν λίγο 300 κάτοικοι μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Πλατεία Δημοκρατίας στην Ευκαρπία, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο κατασκευής του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
Συγκεκριμένα, ύστερα απο απόφαση της γενικής συνέλευσης, οι κάτοικοι με αυτοκινητοπομπή  κατευθύνθηκαν στο χώρο του ΣΜΑ, όπου παρέμειναν για περίπου μια ώρα φωνάζοντας συνθήματα και δηλώνοντας την άρνησή τους με την προσπάθεια κατασκευής του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
Ακόμη σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης δήλωσαν ότι απο σήμερα ξεκινούν οι κινητοποιήσεις τους.
Να σημειωθεί ότι κυριολεκτικά οι αστυνομικές δυνάμεις "πιάστηκαν στα πράσα" μια και στο χώρο υπήρχε μια "κλούβα" των ΜΑΤ και αργότερα κατεύθασαν 2-3 ακόμη. Οι κάτοικοι αποχώρησαν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ύστερα απο μια ώρα χωρίς  να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!