Δηλώσεις μελών Δικτύου 50 ενάντια στη κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας: “Μπορούμε να οργανωθούμε δυναμικά ακόμη και βράδυ...!!!” [φώτο]

Στο χώρο κατασκευής του ΣΜΑ Ευκαρπίας οι 300 κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα (όπως αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση http://www.avatonpress.gr/2013/07/300_31.html) δήλωσαν την άρνησή τους στην κατασκευή αυτού του "φαραωνικού " έργου.
Επειδή όμως αρκετά ακούσθηκαν αυτές τις ημέρες,  μεταφέρουμε ορισμένες δηλώσεις μελών του δικτύου:

"Σαν δίκτυο αποδείξαμε ότι μπορούμε να οργανωθούμε, δυναμικά ακόμη και βράδυ σε μία περίοδο που όλος ο λαός κάνει τα μπάνια του παραδοσιακά και να κινητοποιηθούμε  για την αποτροπή του έργου..."

"Αυτή  είναι η αρχή, μία προειδοποίηση στις ειρωνείες του κ. Γεράνη. Ο γιγάντιος σε δυναμικότητα ΣΜΑ και η καύση που ονειρεύται ο κ. Γεράνης και ο ΦΟΔΣΑ δεν θα περάσουν. Ας αλλάξει ο περιφερειακός σχεδιασμός άμεσα προς όφελος της ορθής διαχειρισης των απορριμμάτων..."
"Ελπίζουμε να συνετιστεί η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ , αύριο με την επίσημη κοινοποίηση της απόφασης του ΔΣ του δήμου Παύλου Μελά για αποχώρηση απ΄το ΦΟΔΣΑ. Να φύγουν άμεσα τα ΜΑΤ και να συνετιστεί ο ΦΟΔΣΑ με τις αποφάσεις του δήμου μας."

Αυτές ήταν μερικές απο τις δηλώσεις μελών του δικτύου και όπως προκύπτει απο τα λεγόμενά τους επίκειται αύριο ανακοίνωση  αποχώρησης του δήμου Παύλου Μελά απο τον ΦΟΔΣΑ. Είναι όπως ισχυρίζονται  η υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που έγινε την Δευτέρα το βράδυ.











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!