Η γκάφα της χρονιάς αποκαθίσταται: Εξαιρούνται οι 93 εκπαιδευτικοί που βγήκαν κατά λάθος σε διαθεσιμότητα! (ρεπορτάζ με έγγραφο και ονόματα)





Σχόλιο avatonpress.gr

Άλλη μία γκάφα του Υπουργείου Παιδείας, διορθώνεται και εκπαιδευτικοί που ¨εκ παραδρομής¨ και λόγω ¨γραφειοκρατίας¨ είχαν βγει σε διαθεσιμότητα παρόλο που τηρούσαν τα κριτήρια εξαίρεσης. Συγκεκριμένα έπρεπε να είχαν εξαιρεθεί από τον Ιούλιο αλλά λόγω του ¨μπάχαλου¨  του Υπουργείου Παιδείας και της κακής ερμηνείας κάποιων στοιχείων.
Για παράδειγμα οι διαζευγμένοι γονείς με ανήλικα τέκνα και το τέκνο να μην έχει πάνω από 12000 ευρώ, ή τέκνα με αναπηρία 67% , κ το τέκνο να μην έχει πάνω από 12000 εισόδημα, οι του Υπουργείου το είχαν μεταφράσει...  ο γονέας να μην έχει πάνω από 12000  κτλ. )
Αν αυτοί που τα βγάζουν δεν τα καταλαβαίνουν τότε προφανώς εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα.
Οι εκπαιδευτικοί όμως που τράβηξαν αυτό το Γολγοθά και το να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, με ότι σημαίνει αυτό και για την ψυχική τους κατάσταση (πολλοί από αυτούς είχαν παιδιά με αναπηρία και άλλα προβλήματα υγείας) σε τι χρωστούσαν;
Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει ένα τεράστιο συγνώμη σε αυτούς και όχι απλά να βγάζει μία ανακοίνωση εξαίρεσης.
Αν θέλεις να σε σέβεται ο πολίτης σου και να είναι αξιοπρεπής, θα πρέπει και εσύ να τον σέβεσαι και να είσαι όντως αξιοπρεπής  (σαν Κράτος και σαν Πολιτεία) ....αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!



Για να διαβάσετε όλη την απόφαση πατήστε ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!