Η εκπληκτική βιντεο-απάντηση των εκπαιδευτικών στα σποτ του Υπουργείου Παιδείας! [video]




(Αφιέρωμα avatonpress.gr )
Εδώ και λίγο καιρό το υπουργείο Παιδείας παρουσίασε δυο τηλεοπτικά σποτάκια, με τα οποία θέλει να πείσει μαθητές και γονείς για το πόσο αναγκαία είναι η στροφή στην κατάρτιση, έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί το σλόγκαν που χρησιμοποιεί ότι «Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σου αρέσει, σε αυτό που είσαι καλός». 
Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε πάνω στο ζήτημα αυτό. Εκεί όμως που αξίζει κάποιος να σταθεί είναι ότι  το εκπαιδευτικό σύστημα δε επιτρέπει  στους νέους να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους ή αφού μάθουν αυτό που τους αρέσει να δουλέψουν σε αυτό το αντικείμενο. Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας μας απο το πόσο ψηλά είναι τα επίπεδα της  ετεροαπασχόλησης σε πολλές ειδικότητες.

Η απάντηση των εκπαιδευτικών στα δύο τηλεοπτικά σποτάκια του Υπουργείου Παιδείας είναι και αυτή ένα τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο καυτηριάζονται οι τακτικές και οι πολιτικές που ακολουθούνται από τους υπουργούς που εφαρμόζουν τα μνημόνια απολύοντας.

Το βίντεο είναι παραγωγή της  θεατρικής ομάδας "ο Matti και ο φακός" της Πολιτιστικής Λέσχης της ΟΛΜΕ

Το avatonpress.gr σας παρουσιάζει το βίντεο των εκπαιδευτικών:





Σας θυμίζουμε τα 2 τηλεοπτικά σποτάκια του υπουργείου Παιδείας τα οποία μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:
spot 1 
spot 2


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!