Δυτ. Θεσ/νικη: Καταγγελία απο γονέα για παράξενο τύπο που προσπάθησε να παρασύρει στο αυτοκίνητό του 10χρονο κορίτσι στην Ευκαρπία

Ανακοίνωση -καταγγελία απο γονέα (Μιχάλης Σ. από Ευκαρπία) πριν λίγη ώρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για κάποιο παράξενο άτομο που προσπάθησε να παρασύρει στο αυτοκίνητό του 10χρονο κορίτσι.... στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Δείτε την ανάρτηση....

"Γονείς προσοχή! Παράξενος τύπος (παιδεραστής ή απαγωγέας) με μαύρο όχημα την Παρασκευή το απόγευμα γύρω στις 7, προσπάθησε να ξεγελάσει και να βάλει στο αμάξι του 10 χρονο κορίτσι. Το κορίτσι τελικά αφού κατάφερε να μην ¨ενδώσει¨, έντρομο από το σοκ που υπέστη, πήγε αμέσως σε διπλανό οικείο σπίτι για να ξεφύγει. Το συμβάν έγινε στο πάρκο της πλατείας Δημοκρατίας (συντριβάνι) στην Ευκαρπία. Υπόψη ότι έχει συμβεί παρόμοιο σκηνικό άλλες 2 φορές, με αναφορά για το ίδιο όχημα (από τα παιδια οι μαρτυρίες). Για αυτό καλό είναι να ενημερωνουμε τα παιδιά μας για τους κινδύνους που υπάρχουν εκεί έξω, αλλά και καλό θα είναι να είναι ανά παρέες και όχι μόνα τους. Επίσης αν βλέπουν παράξενους τυπους να το αναφερουν στους γονείς τους και οι γονείς στην αστυνομία ή στο δήμο. Δυστυχώς η παιδεραστία, η ανωμαλία αλλά και το εμπόριο μικρών παιδιών, είναι μάστιγες που χτυπιόνται δύσκολα και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνιση!
Παρακαλώ κοινοποιήστε το ετσι ώστε να έχουν γνώση οι γονείς, αλλά και οι παράξενοι τύποι ότι θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι!"

















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!